شبانه روزی حتی جمعه ها و ایام تعطیل رسمی

انگل شناسی و روش های تشخیص آن

انگل-شناسی-و-روش-های-تشخیص-آن

در نتیجه انگل شناسی پزشکی در بین شاخه‌های علوم پزشکی و دانشمندان علوم پزشکی اهمیت زیادی پیدا کرده است. انگل شناسی از نظر رشد و توسعه علوم به ویژه کاربردهای طبی، دامپزشکی، کشاورزی و صنایع غذایی اهمیت زیادی دارد. بنابراین روشن است که آشنایی با زندگی انگلی و انگلها، نه تنها از نقطه نظر رشد و توسعه علوم، بلکه از نظر کاربردهای عملی آن نیز بسیار مهم است.

انگل شناسی، علم پرداختن به موجودات زنده‌ای است که برای بدست آوردن غذا، بطور موقت و یا دائم در سطح خارجی یا داخل بدن موجودات زنده دیگر زندگی می‌کنند. این علم همچنین به رابطه این موجودات به میزبانان خود نیز می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: قارچ شناسی

علاوه بر لزوم سازگار بودن طبیعی انگل با میزبان خود، سهولت انتقال انگل بستگی به عادات و تجمع گروهی و نیز مقاومت میزبان دارد.

روش های تشخیص بیماری های انگلی

روش-های-تشخیص-بیماری-های-انگلی

آزمایش خون

تست ژنتیکی

استفاده از تست‌های مبتنی بر ژنتیک برای تشخیص بیماری‌های انگلی یکی از روش های تشخیص است. این تست‌ها شامل تشخیص اثرات ژنتیکی انگل‌ها در بیمار بوده و برای مثال، تست پلیمراز زنجیره‌ای (PCR) و تست سیکل تکثیر (LAMP) می‌توانند برای تشخیص بیماری‌هایی مانند مالاریا، توکسوپلاسموزیس و بابزیا استفاده شوند.

استفاده از روش‌های مبتنی بر تکنیک‌های مولکولی برای تشخیص بیماری‌های انگلی بوده و این آزمایشات شامل تشخیص اسید هسته‌ای انگل‌ها در نمونه‌های بیولوژیکی مانند PCR، توالی‌دهی DNA و تکنیک‌های نوکلئوتیدی می‌شوند. این روش‌ها بسیار حساس و دقیق هستند و می‌توانند بیماری‌هایی مانند مالاریا، لیشمانیازیس و توکسوپلاسموزیس را تشخیص دهند.

از آنجایی که آزمایشگاه در تشخیص انگل نقش بسیار مهمی ایفا می کند پرسنل آن باید به خوبی آموزش دیده باشند. به یاد داشته باشید که مراجعه به یک آزمایشگاه خوب تاثیر بسیار زیادی در تشخیص و درمان بیماری شما دارد بنابراین در صورتی که پزشک شما انجام آزمایش را توصیه کند بهتر است به یک آزمایشگاه خوب مراجعه کنید.

درمان پارازیتیساید

در نهایت…

پاسخ

یک + 4 =

مدت زمان مطالعه ۱۱ دقیقه